Voor de vlechter op de bouw- en werkplaats hebben we veel verschillende types en merken gereedschap om het zware werk te vereenvoudigen.

BINDMACHINE

Automatisch binden van wapeningsstaal gaat snel en eenvoudig met de REBARTIER.
De RB441T vlechtmachine verbruikt minder draad, maakt een 50% strakkere binding dan de reguliere Vlechtmachines. Deze Vlechtmachine is de eerste met het Twinwire systeem, dit betekent dat de machine in 1 cyclus 2 draadjes om het te binden product vlecht dit in tegenstelling tot de andere regulier vlechtmachines die enkel draad 3 maal om het product vlecht. Dit levert een tijdwinst van 30% op. Hierdoor ontstaat dus minder draad verbruik en daarnaast is de lus van de binding 50% lager dan bij de reguliere Vlechtmachines!

Enkele eigenschappen van deze Vlechtmachine: Twee koolborstelvrije motoren voor een lange levensduur, Spat waterdicht apparaat en een glasvezel versterkte body.

De belangrijkste werkzaamheden die u met deze Vlechtmachine kunt realiseren zijn: Betonijzer vlechten, het bevestigen van vloerverwarmingsslangen op bijvoorbeeld krimpnetten en het bevestigen van elektra leidingen op betonstaal.

* NIEUW * De RB611T is net als de RB411T snel en betrouwbaar, en vlecht tot 61mm!

De uitvoering 398-S kan maximaal 2x Ø 16mm binden. De prettig in de hand liggende machine kan nu door iedereen worden gebruikt, ook door mensen die geen vlechter of binder zijn. Bindingen maken met de REBARTIER gaat net zo snel als een zeer ervaren vlechter met de draad en vlechttang. Door middel van sneloplaadbare batterijen kan er continu gewerkt worden.

Max RB397 bindmachine
Draadbinder apparaat

DRAADBINDERS

Binders zijn ideaal om snel en eenvoudig te kunnen binden.

Draadbinders 1,1-140-5000
Vlechtdraadhaspel

VLECHTDRAADHASPEL

Vlechtdraadhaspel wordt compleet met lederen riem geleverd.

VLECHTDRAAD

Vlechtdraad wordt in doos of emmer geleverd. Gegloeid of verzinkt op rol van 1.2mm dik, met een gewicht van 1,25kg of 1,5kg per rolletje.

Vlechtdraad gegloeid 1,2kg

En nog veel meer.