Voor de vlechter op de bouw- en werkplaats hebben we veel verschillende types en merken gereedschap om het zware werk te vereenvoudigen.

graf,lamatassina,dekker, luchtdruk,clipsgun,vlechten

BINDEN MET LUCHT

Vlechten van wapeningsstaal is een tijdrovend en specialistisch werk. Met de ClipsGun kan iedereen snel en eenvoudig vlechten. Binnen een seconde is de verbinding gemaakt. Het is ook mogelijk om een clip met afstandshouder op de wapening te schieten.

De machine werkt met een batterijpack en een klein gaspatroon. Met enkele soorten clips kan t/m 20mm wapening aan elkaar worden gezet.

E-LEGAMATIC, bindapparaat met accu aandrijving, haak.

NIEUW: gepatenteerd bindapparaat, LEGAMATIC

Volledig nieuw ontwikkeld bindapparaat zonder batterij of pneumatiek aandrijving. Snel en eenvoudig kan de LEGAMATIC alle soorten bindingen maken met verschillende draaddiameters. De draadspoel , met normaal of zinkdraad, is in het apparaat geïntegreerd.

Kan in elk type wapening worden gebruikt, zoals korven, infra projecten, vloeren, vloerverwarming en meer.

DRAADBINDERS

Binders zijn ideaal om snel en eenvoudig te kunnen binden.

Vlechtdraadhaspel

VLECHTDRAADHASPEL

Vlechtdraadhaspel wordt compleet met lederen riem geleverd.

Vlechtdraad gloei

VLECHTDRAAD

Vlechtdraad wordt in doos of emmer geleverd. Gegloeid of verzinkt op rol van 1.2mm dik, met een gewicht van 1,2kg per rolletje.dms_tools149

vloerverwarming,vlechten,vlechter,ijzervlechter,bindapparaat,bindmachine

BINDMACHINE

Automatisch binden van wapeningsstaal gaat snel en eenvoudig met de REBARTIER. De uitvoering 397 kan maximaal 2x Ø 16mm binden. Het andere model, de 650, verwerkt 2x Ø 32mm wapeningsstaal. De prettig in de hand liggende machine kan nu door iedereen worden gebruikt, ook door mensen die geen vlechter of binder zijn. Bindingen maken met de REBARTIER gaat net zo snel als een zeer ervaren vlechter met de draad en vlechttang. Door middel van sneloplaadbare batterijen kan er continu gewerkt worden.

En nog veel meer.