Dekker Machines en Service is dé leverancier in Nederland van de Italiaanse fabrikant SCHNELL S.p.A.
SCHNELL is een dynamische Italiaanse producent van machines voor het bewerken van wapeningsstaal. De meer dan 50 jaar ervaring heeft erin geresulteerd dat SCHNELL een zeer groot leveringsprogramma heeft. Beugelautomaten, buigmachines, dubbelbuigers, knipinstallaties (mobiel of stationair), mattenbuig- en mattenknipmachines en mattenlasmachines behoren tot het leveringsprogramma.
Schnell beugelautomaten worden geleverd met een kleuren beeldscherm in een design besturingskast.

SCHNELL LISTA BEND 20R

​Lista Bend 20R is de nieuwste ontwikkeling van Schnell t/m 20mm vanaf de rol. Wapeningsstaal wordt door de elektro servo aangedreven ‘rollen rotor’ geduwd door extern aangedreven transportwielen. Dit resulteert in een zeer hoge productie. Daarnaast geven de twee onafhankelijk werkende buigkoppen met automatische buigkoppen wisselaar en draadwissel een mooie mogelijkheid om per element te produceren.

SCHNELL type PRIMA13-PLUS

Een kleine beugelautomaat welke in staat is alle voorkomende beugels te produceren. Door kleuren LCD scherm en gebruiksvriendelijke besturing is de bediening van deze beugelautomaat is zeer eenvoudig. Capaciteit enkeldraad van 6mm t/m 12mm. Dubbeldraads verwerkt de PRIMA-PLUS 2x 6mm, 2x 8mm en 2x 10mm. Centraal verstelling richtrollen.

beugelautomaat,dekker, wapeningsstaal,beugelautomaat,prima13,prima12

SCHNELL type FORMULA EVO

Deze beugelautomaat is vergelijkbaar met de FORMULA met als extra elektrische, met joystick, verstelbare correctierollen om het draad te richten. Door een helder LCD scherm en een gebruiksvriendelijk besturing kan iedereen met deze beugelautomaat werken. Capaciteit enkeldraad van 6mm t/m 14mm. Dubbeldraads verwerkt de FORMULA SAPIENS 2x 6mm, 2x 8mm en 2x 10mm.

beugelautomaat,dekker, wapeningsstaal,beugelautomaat,coil16,coil 16

SCHNELL type COIL16 EVO

Deze beugelautomaat is uitgerust met elektrische, met joystick, verstelbare richtrollen en correctierollen om het draad te richten. Speciaal geplaatste aandrijfwielen zorgen, in combinatie met de nieuw ontwikkelde richtrollen, voor een geweldige rechte draad. Het SAPIENS systeem is gepatenteerd. Deze beugelautomaat heeft een helder LCD scherm en een gebruiksvriendelijk besturing daardoor is de bediening van deze beugelautomaat is zeer eenvoudig. Capaciteit enkeldraad van 6mm t/m 16mm. Dubbeldraads verwerkt de COIL16 SAPIENS 2x 6mm, 2x 8mm, 2x 10mm en 2x 12mm.

beugelautomaat,dekker, wapeningsstaal,beugelautomaat,coil16,coil163 d

SCHNELL type COIL16 EVO 3D

Deze beugelautomaat is uitgerust met elektrische, met joystick, verstelbare richtrollen en correctierollen om het draad te richten. Speciaal geplaatste aandrijfwielen zorgen, in combinatie met de nieuw ontwikkelde richtrollen, voor een geweldige rechte draad. Het SAPIENS systeem is gepatenteerd. 3D beugelbuig unit is als extra op de machine geplaatst. Deze beugelautomaat heeft een helder LCD scherm en een gebruiksvriendelijk besturing daardoor is de bediening van deze beugelautomaat is zeer eenvoudig. Capaciteit enkeldraad van 6mm t/m 16mm. Dubbeldraads verwerkt de COIL16 SAPIENS 2x 6mm, 2x 8mm, 2x 10mm en 2x 12mm.

beugelautomaat,dekker, wapeningsstaal,beugelautomaat,coil20,coil 20

SCHNELL type COIL20

Deze zeer sterke beugelautomaat welke is uitgerust met elektrisch, met joystick, verstelbare richtrollen en correctierollen om het draad te richten. Door een helder LCD scherm en een gebruiksvriendelijk besturing is de bediening van deze beugelautomaat is zeer eenvoudig. Capaciteit enkeldraad van 6mm t/m 20mm. Dubbeldraads verwerkt de COIL20MF 2x 6mm, 2x 8mm, 2x 10mm, 2x 12mm, 2x 14mm en 2x 16mm.

beugelautomaat,dekker, wapeningsstaal,beugelautomaat,eura16,eura16evo

SCHNELL type EURA16 EVO

Deze installatie is uniek in zijn soort. De basis is de super snelle SCHNELL beugelautomaat type COIL16 welke is uitgerust met elektrisch, met joystick, verstelbare richtrollen en correctierollen om het draad te richten. Maar door gebruik te maken van 2 buigkoppen kan een vorm worden gemaakt met aan weerszijde eindhaken. Dit gebeurt in één cyclus. Door een helder LCD scherm en een gebruiksvriendelijk besturing is de bediening van deze beugelautomaat is zeer eenvoudig. Capaciteit enkeldraad van 6mm t/m 16mm. Dubbeldraads verwerkt de EURA16 2x 6mm, 2x 8mm, 2x 10mm en 2x 12mm.

beugelautomaat,dekker, wapeningsstaal,beugelautomaat,eura25,eura25evo

SCHNELL type EURA 25 EVO

Beugel- richtautomaat EURA 25 met de hoogste productiecapaciteit op dit moment.
Gepatenteerd aandrijf- en richtsysteem met volledig onafhankelijke aandrijving van 1 of 2 draden van diameter 20mm. Door gebruik te maken van 2 buigkoppen kan een vorm worden gemaakt met aan weerszijde eindhaken. Dit gebeurt in één cyclus. Door een gebruiksvriendelijk besturing en een helder LCD scherm is het eenvoudig met deze machine grote producties te maken. Capaciteit enkeldraad van 6mm t/m 20mm. Dubbeldraads verwerkt de EURA 25 EVO 2x 10mm, 2x 12mm, 2x 14mm, 2x 16mm en 2x 20mm.

beugelautomaat,dekker, wapeningsstaal,beugelautomaat,merksteijn,znd,intersig,bsw,feralpi,thymarcinel

Sapiens richtsysteem

SCHNELL heeft een richtsysteem ontwikkeld welke een perfect richt resultaat geeft. Eenvoudig te verstellen indien nodig. Elke draadleverancier kan met de unieke instelling worden verwerkt. Door het ontwerp van de machine produceert elke Schnell beugelautomaat gesloten beugelvormen.