Het elektrisch gereedschap voor de vlechter moet zeer degelijk en betrouwbaar zijn. Wij garanderen u een perfecte levensduur en prestaties.

HANDBUIG- EN KNIPMACHINES

D-Bender serie omvat 2 typen hand buigmachines en 2 typen hand knipmachines voor op de bouwlocatie. Door gebruik te maken van een hydrauliekset van Enerpac, een slang en handknipper of buiger kan wapening t/m 16mm of 25mm worden verwerkt.

De buiger is licht in gewicht omdat het aandrijfdeel niet in de hand wordt gehouden, deze staat gewoon op de grond. Met een breedte van 80mm of 120mm kan de stavenbuiger altijd worden ingezet. Tevens kan de handgreep eenvoudig worden versteld indien horizontaal i.p.v. verticaal moet worden gewerkt.

Kelder, pontsteiger, D-Bender, stekken

KNIPMACHINES

De handknipmachine van EDILGRAPPA type MU16 is uitmuntend in de prestaties. Staven en matten t/m 16mm kunnen eenvoudig en snel worden geknipt. Een gewicht van maar 10kg is een groot voordeel.

De knipmachine type MU18 en MU20 zijn sterke machines voor het zware werk. Staven t/m 20mm kunnen eenvoudig en snel worden geknipt.
Wapeningsstaal t/m 25mm wordt snel en eenvoudig geknipt door de MU26. Op de basismachine MU26 kan een knip- of buigunit worden geplaatst.

dekker,edilgrappa,mu16,wapeningsstaal,knippen,buigen

HANDBUIGMACHINES

Staven buigen op de bouwplaats t/m 16mm is eenvoudig met de HB16W van DIAMOND.

Buigen van stekken en staven t/m 25mm op de bouwplaats gaat eenvoudig met de EDILPGRAPPA type MU26+TPR26. Deze combinatie machine kan ook worden voorzien van een knipkop t/m 25mm.

Buigen van 32mm op de bouwplaats kan NU worden uigevoerd door onze aangepaste handbuigapparaat TP32. Minimale maten tussen de staven 100mm. Buigt naar buiten of naar binnen.

PR1632, Bender, Edilgrappa
bosch,slijpmachine,flex,dekker,wapeningsstaal

DOORSLIJPMACHINES

De doorslijpmachines van Bosch hebben perfecte prestaties. Een draaibaar handgreep verbetert de slijppositie. Ook de snelspanmoer (deze wordt standaard meegeleverd) vereenvoudigt de wisseling (zonder gereedschap) van de doorslijpschijven.