schnell,idea,korf,lassen,wapeningsstaal

SCHNELL type IDEA

Semi-automatisch fabriceren van prefabfunderingen, stekkenrekken, haarspeldrekken en palen zijn een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden. Plaatsing van de beugel vindt plaats door een bedieningsman. Computer gestuurd vindt hierna de verdeling van beugels plaats. De hoofdwapening wordt hierna eenvoudig geplaatst. Een reductie in verwerkingstijd van meer 30% is zonder enig probleem te realiseren.
Klik hier voor video

schnell,multiassembler,mesh,welding,dekker

SCHNELL type MULTI-ASSEMBLER

Deze unieke machine zal snel zijn weg vinden in het wapeningsproces. Zes computer verplaatsbare lasunits, optioneel 8 stuks, lassen in seconden staven van 8 op 8mm t/m 25 op 25mm. Zowel de langsstaven als de dwarsstaven kunnen eindhaken bevatten. De computer houdt natuurlijk rekening met de gebruikte diameters en welke lasspanningen gebruikt moeten worden. Dus wand en vloer elementen zijn te realiseren, sneller en eenvoudiger. Ook het verbruik van gas en lasdraad zijn verledentijd. Hierdoor is de lucht in de lashal schoner.
Een redement in verwerkingstijd van 25% tot 50% is zonder veel moeite realiseerbaar.
Klik hier voor video

schnell,multiassembler,dekker,mesh,rebar

Multi Assembler opvanguitbreiding:

Het concept, om elementen te lassen, is verder door ontwikkeld. Nu is er een automatisch opvangsysteem ontwikkeld. Dit is redelijk vergelijkbaar met wat in de grotere mattenlasmachines wordt toegepast. Alleen is het nu geschikt voor de Multi Assembler.

schnell,multiassembler,welding,mesh

Multi Assembler dwarsstaven automaat:

Door de dwarsstaven automaat achter de Multi Assembler te plaatsen wordt een geautomatiseerd proces gecreëerd. Maar tevens wordt de flexibiliteit niet of nauwelijks veranderd, doordat de dwarsstaven automaat kan worden verplaatst.

palen,korven,wapeningsstaal,betonijzer

SCHNELL type CM serie

Semi-automatisch fabriceren van prefabfunderingskorven. Langsstaven worden handmatig in de machine geplaatst, waarna de spiraalbeugel volledig autonatisch wordt geplaatst en gelast. Computer gestuurd vindt de verdeling van onderlinge afstand plaats.
Klik hier voor video

palen,korven,wapeningsstaal,betonijzer

Palenlas machine CM telescope

Deze vernieuwde palenlas machine heeft een meer compacte opbouwlengte dan gebruikelijk. Bij deze machine verplaatst de lasunit zich over de te produceren korf. Ronde maar ook vierkante palen kunnen eenvoudig worden voorzien van een spiraalbeugel.
Klik hier voor video

wapeningsstaalnetten,matten,wapeningsstaal,betonijzer

SCHNELL type PRE

Mattenbuigen kan eenvoudig worden verwerkt door speciale SCHNELL mattenbuigmachines. Verschillende lengte machines met of zonder computer voor de hoeken zijn leverbaar.
Klik hier voor video

nettenknippen,mattenknippen,wapeningsstaal,betonijzer

SCHNELL type TRG

Mattenknippen kan eenvoudig worden verwerkt door speciale SCHNELL mattenknipmachines. Verschillende lengtemachines met of zonder lengte aanslag zijn leverbaar.