Voor de vlechter op de bouw- en werkplaats hebben we veel verschillende types en merken gereedschap om het zware werk te vereenvoudigen.

vlechttang,moniertang,knipex,300chroom,9914300

TANGEN

Met de diverse vlechttangen welke in ons assortiment aanwezig zijn kunt u als vlechter snel en betrouwbaar vlechten. Voorbeelden: Knipex 280rood.

Bij langdurig gebruik kunnen wij u de Knipex Powercut vlechttang aanraden.

Deze tang is zeer ergonomisch, doordat u 30% lagere krachtsinspanning nodig heeft.Bovendien wordt de knipslag die tijdens het knippen optreedt, goed gedempt. Dankzij zijn slanke vorm kan met de kracht vlechttang ook dieper liggend ijzer worden gevlochten.
Deze tang noemen we krachttang of Powercut.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE.

Knipex 300 Rood

BOUTENSCHAREN

Dekker Machines en Service heeft meerdere merken boutenscharen in het leveringsprogramma.
HIT scharen leveren wij vanaf 350mm t/m 1050mm in de sterkste zilveren uitvoering. De boutenscharen van ALARM worden gekenmerkt door de lage krachtsinspanning die u behoeft te leveren tijdens het wapeningsstaal knippen. In ons assortiment vindt u de sterke groene uitvoering van lengte 600mm t/m 880.
Sinds kort heeft KNIPEX, het bekende tangen merk, ook een boutenschaar in het leveringsprogramma. Deze serie boutenscharen kenmerkt zich door de robuuste armen en meskop. Tevens is is er ook een KNIPEX mattenschaar.

HIT Boutenschaar 750Zilver
alarm mattenknipper serie 2

MATTENSCHAAR

Naast de boutenscharen leveren wij de ALARM mattenschaar. Bij deze speciale scharen zitten de messen aan de zijkant, de zogenaamde “papagaai knipkop”.

ALARM, mattenschaar
Duimstok

DUIMSTOKKEN

Kunststof duimstok van 1000mm, verdeelt in 4 segmenten. Nagenoeg onbreekbaar.

Plooiijzer

PLOOIIJZERS en PLOOIPLATEN

Voor diameter 8 t/m 32mm. zijn er plooiijzers welke worden gebruikte om wapening met de hand te buigen. Bijvoorbeeld als een staaf ter plaatse moet worden gebogen
Plooiplaten worden gebruikt in combinatie met een werkbank of werktafel. Na bevestiging van de plooiplaat op de werktafel kunnen staven worden gebogen d.m.v. een plooiijzer.
De plooiplaten zijn te verkrijgen in de diameters 8 t/m 32mm.

Plooiplaat
Merkkrijt rood, geel, wit

KRIJT

Het krijt kan in meerdere kleuruitvoeringen geleverd worden en is onuitwisbaar. De maatvoering is hierdoor goed zichtbaar op wapeningsstaven.

Handschoen groen M-grip

HANDSCHOENEN

Handschoenen worden in meerdere uitvoeringen en prijzen geleverd. Voor de vlechter zijn de groene handschoenen op dit moment actueel.

Binder en binddraad

DRAADBINDERS

Binders zijn ideaal om snel en eenvoudig te kunnen binden.

Vlechtdraadhaspel

VLECHTDRAADHASPEL

Vlechtdraadhaspel wordt compleet met lederen riem geleverd.

tekeninghoes

TEKENINGMAPPEN

Kunststof hoezen beschermen de tekeningen tegen weersinvloeden.
Wij leveren 3  matten, 70×100, 100×100 en 100×150.

En nog veel meer.