dekker,barwiser,barwiser32,multi

AUTOMATISCHE MULTI KNIP- en BUIGMACHINE BARWISER 32

Deze NIEUWE uitvoering maakt het mogelijk 32mm wapeningsstaal te knippen en te buigen. Deze unieke combinatie verwerkt de produktielijst grotendeels volledig automatisch. Uit de staaf van 12, 14 of 16 meter worden diverse partijen verwerkt, welke zowel knipt als gebogen kunnen zijn. De GENIUS automatische invoer magneet helpt de bediener gigantisch, waardoor geen zwaar werk moet worden verricht.
Een optimalisatie software programma helpt een nog grotere tonnage te produceren.
SCHNELL SOFTWARE kan hierin een grote bijdrage leveren.

ROBOMASTER 60UNO

Volledig Automatische SCHNELL dubbelbuiger type ROBOMASTER 60 UNO:

Gepatenteerde dubbelbuiger, welke onbemand zelfstandig kan produceren. Capaciteit 3x 32mm wapeningsstaal staven.
Volledig AUTONOOM !
Eén van de eerste SCHNELL serie UNO installaties – Unmanned Operation.

Zie VIDEO

ROBOMASTER 60 UNO
ROBOMASTER 60 EVO
ROBOMASTER 60 EVO

AUTOMATISCHE DUBBELE BUIGMACHINE ROBOMASTER 60 EVO

Automatische dubbel buigmachine voor wapeningsstaal t/m Ø 50 mm. De machine werkt automatisch en buigt alle soorten vormen, inclusief positieve en negatieve buigingen.

De EVO versie met automatische op en neer gaan van de tussen supports: ze laten een minimale afstand van 980 mm toe tussen de twee buigdoorns.

– Automatisch systeem voor het aan- en afvoeren van staven.
– Uitwerpcilinder: pneumatische uitwerper voor vormen en doornen om het buiggereedschap uit het centrale as vergrendeling te verwijderen.
– de posities van de klemmen en geleiders op de startarmen en hun afstelling zijn gemotoriseerd en automatisch.
– Bediening door middel van digitale elektrische servomotoren.
– 4 instelbare buigsnelheden.

dubbelbuigmachine,knipstraat,dekker, wapeningsstaal,invoerautomaat,robomaster,robo master

SCHNELL type ROBOMASTER 45

NIEUW MODEL: Een sterke en snelle dubbelbuiger welke ook eenvoudig zakstaven kan maken zonder aanpassing te maken op de machine. Door gebruik te maken van een helder en eenvoudig te bedienen besturing is het werken met de ROBOMASTER 45 zeer eenvoudig. Capaciteit t/m 40mm.

dubbelbuigmachine,knipstraat,dekker, wapeningsstaal,invoerautomaat,robomaster,robo master

SCHNELL type ROBOMASTER 60 SERVO

Een robuuste en snelle dubbelbuiger welke ook eenvoudig zakstaven kan maken zonder aanpassing te maken op de machine. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met SERVO aandrijving en een helder en eenvoudig te bedienen besturing is het werken met de ROBOMASTER 60 zeer eenvoudig. Capaciteit t/m 3x 32mm en 1x 50mm.

SCHNELL type BARWISER SERIE

De installatie serie kenmerkt zich door de mogelijkheid te bieden de machine naar behoefte samen te stellen. De machine kan zowel knippen als buigen of zelfs dubbelbuigen. De voorraadwagen kan met meerdere diameters (bundels van 2500kg) worden geladen. De optioneel te plaatsen invoerautomaat type GENIUS zorgt voor het automatisch laden van de staven. Dit unieke apparaat telt ook het aantal staven wat moeten worden verwerkt. Door gebruik te maken van 2 buigkoppen kan aan weerszijde eindhaken aan de staaf worden gebogen. Hierna komt de staaf op een optionele verzamelwagen. Deze installatie kenmerkt zich ook doordat de machine per element kan werken.

knipinstallatie,knipstraat,dekker, wapeningsstaal,beugelautomaat,barwiser,bar wiser

SCHNELL type BAT SERIE

Schnell heeft een zeer uitgebreide serie machines voor het knippen van staven waarbij de arbeidsomstandigheden zeer goed zijn. De machines kunnen voor de voorraadvakken langs rijden om de betreffende diameter te verwerken. Door minimale inspanning worden de staven in de machine gebracht. Dit kan nog eenvoudiger door gebruik te maken van de automatische invoerautomaat GENIUS. Hierna wordt de productie automatisch verwerkt. De staaflengtes worden computergestuurd op maat geknipt en verzameld in de gewenste verzamelvakken. De machines zijn perfect in te zetten voor kleine en veelzijdige producties. De BAT serie bestaat uit meer dan 10 modellen. Er is dus altijd een machine voor uw behoeften.

knipinstallatie,knipstraat,dekker, wapeningsstaal,beugelautomaat,bat,optibat,opti bat, opti pocket

SCHNELL type Shearline

Voor stationaire knipmachines van het wapeningsstaal is SCHNELL dé leverancier. In de stationaire voorraadvakken kunnen meerdere diameters met een bundel gewicht van 5000kg per vak. Door minimale inspanning worden de staven in de machine gebracht d.m.v. de Mega Genius. Hierna wordt de productie automatisch verwerkt. De staaflengtes worden computergestuurd opmaat geknipt en verzameld in de gewenste verzamelvakken. De machines zijn zeer goed in te zetten voor kleine en grote productie series. Klik hier voor video

dekker,schnell,knipstraat,knipinstallatie,shearline
knipinstallatie,knipstraat,dekker, wapeningsstaal,invoerautomaat,megagenius,mega genius,abl,

SCHNELL Mega Genius

De Mega Genius is een hulpmiddel dat is ontwikkeld om het werk van de persoon die de staven wapeningsstaal in de machine legt te verlichten. Om dit op een goede manier te doen, moeten de staven immers worden uitgeslagen, wat belastend is voor het lichaam van de medewerker. De MegaGenius tilt de staven met behulp van een magneet in de machine. Het systeem is dan ook met name ontwikkeld voor de bedrijven die het personeel willen ontzien en grote hoeveelheden wapeningsstaal verwerken, want het kan grote tonnages wapeningsstaal in een korte tijd verplaatsen. Met de MegaGenius kunnen meerdere staven tot een diameter van ø 40 en een lengte tot 18 meter worden opgetild en in de machine geplaatst. De magneten gaan naar beneden om de wapeningsstaven op te tillen. De staven worden op een kettingrol gelegd die is uitgerust met sensors om de benodigde hoeveelheid staven af te tellen. Vervolgens worden ze in de knipinstallatie gelegd. Dit optillen vereist nog enkele extra handelingen. Omdat de staaf op slechts één plaats wordt opgetild, is het van belang dat de staven uit de bundel worden getrokken. Dit gebeurt met behulp van twee grijpers, die de staven aan weerszijden van de magneet ondersteunen en de staven strekken door naar buiten toe te schuiven. Hierna rijdt de Mega Genius naar de aanvoerbaan van de knipinstallatie om de getelde staven te verwerken. De Mega Genius is in principe op elke gangbare computer gestuurde knipinstallatie aan te sluiten. Hierdoor wordt de mogelijkheid geschapen het systeem zo breed mogelijk toe te passen. Mega Genius is reducering van arbeid en veel hogere productie.

Mega Genius automatische stavenlader